V pátek 6. září 2024 se v Hrochově Týnci uskutečnilo slavnostní otevření nového moderního servisu Holdingu Šmídl. Tato významná investice, jejíž výstavba trvala téměř rok, představuje důležitý krok vpřed v oblasti oprav a údržby vozového parku celého holdingu.

Samotné slavnostní otevření bylo velkou událostí nejen pro naši společnost, ale i pro všechny zúčastněné hosty.  Páska byla symbolicky přestřižena vedením společnosti za přítomnosti pozvaných hostů, čímž bylo oficiálně uvedeno do provozu nové servisní středisko.

Po úvodním ceremoniálu následovala komentovaná prohlídka moderních prostor servisu, kde se hosté mohli seznámit s technologií a zázemím, které zde budou naše týmy využívat pro údržbu a opravy vozidel. Během prohlídky byla prezentována také nejnovější vozidla společnosti NIKA Logistics a jejich specializace.

Celá akce vyvrcholila posezením, kde měli účastníci i z řad našich zaměstnanců možnost neformálně diskutovat se zástupci naší společnosti o budoucích plánech v oblasti logistiky a servisu vozidel. Kromě toho byly připraveny i soutěže o atraktivní ceny.

Rádi bychom poděkovali všem, kteří se podíleli na realizaci tohoto projektu, a také našim hostům a kolegům, kteří se zúčastnili slavnostního otevření. Věříme, že tento moderní servis přispěje ke zlepšení našich služeb a těšíme se na nové výzvy, které přinese budoucnost.

Marketingový tým

Další novinky